

Här kommer först Andreas och Pernillas bidrag i kockduellen, verkligen supergott!!
SNABBSASHIMI PÅ SALMALAX PÅ EN BÄDD AV INLAGD GURK-OCH-RÄTTIKASALLAD
20(!) pers
1/2 Salmalax
1/2 gurka
1 rättika
LAG
2 msk champagnevinäger
1/2 tsk honung
salt
SESAMSÅS
1 dl sesamsoya
1 tsk honung
Rostade sesamfrön
solrosskott
GÖR SÅ HÄR
1. Skiva laxen tunt, tunt.
2 Strimla gurka och rättika tunt.
3 Blanda lag och vänd ner grönsakerna i den.
4 Blanda soya och honung:
5 Lägg upp grönskar på en tallrik, lägg laxen ovanpå. Häll över soya-sesamblandningen. Garnera med solrosskott.
Fotot: Per Ehrlund och Pernilla Elmquist
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar